keskiviikko 19. elokuuta 2009

Klik-klik – rinnat suuremmiksi

Hajuvesimainokseen tarvitaan sitten rinnat – ei riitä, vaikka olisi muuten kuinka kaunis tahansa. Keira Knightley poseeraa Chanel-mainoksessa, mutta ei aivan omanlaisenaan, vaan rintojen kohdalta suurennettuna. Asian voi tarkistaa vaikkapa Iltalehdestä.

Mitä tässä nyt sitten pitäisi ajatella? Että onneksi kauneimmillakin on vikansa? Että on se kumma, kun noin kaunis nainen ei kelpaa mainokseen edes suunnilleen sellaisena kuin on (ainahan kaikkia meikkaillaan sun muuta, joten luonnonkauniina näitä julkkisnaisia ei koskaan näe)? Vai että mitä tässä vöyhkäämään, sillä kaikki mainoksethan ovat kuvamanipulaatiota?

Keira Knightley saattaa olla monien mielestä liian laiha, enkä nyt sano, että hänen vartalonsa pitäisi kokonaisuutena asettaa joksikin ihanteeksi. Mutta hän voisi olla hyvä esimerkki siitä, että nainen voi olla kaunis ja naisellinen, vaikkei hänellä olisikaan suuria rintoja.

Nyt sitten varmaan on seuraavaksi alettava boikotoida Chanelia (helppoa, koska en siedä hajuvesiä lainkaan) ja tiirailla Keiran elokuvia (helppoa, koska alkuun pääsee devarihyllyssäni olevalla Sovitus-leffalla, jota en olekaan ennen nähnyt).

5 kommenttia:

 1. Taallakin naytettiin tan paivan lehdessa, miten Photoshopilla parannellaan kuvia ihan mahdottomasti. Kaikki rypyt ja makkarat vaan pois.

  VastaaPoista
 2. Keirahan on kyllä järkyttävän laiha, vaikka ihana muutenkin onkin ja hyvä näyttelijä. Vähän kyllä tuntuu liioittelulta tuollainen rintojen suurentelu mainosta varten... Toisaalta, kaikkeahan tosiaan muokataan eli elämme joka tapauksessa keinotekoisten kauneusihanteiden keskellä.

  VastaaPoista
 3. Niin, siinä mielessä tuo lehtijuttu on ihan hyvä, että kaikille käy selväksi, etteivät nuo mallit ja näyttelijät todellakaan oikeasti näytä ihan luonnostaan sellaisilta kuin kuvissa. Kunpa se sitten johtaisikin siihen, että kaikki sisäistäisivät sen: voisimme ihastella manipuloitujen kuvien kauneutta, mutta emme piinaisi itseämme sillä, että ihan tavistenkin pitäisi näyttää oikeassa elämässä samalta.

  Olen alkanut pitää Keiraa itse asiassa yhtenä kauneimmista naisnäyttelijöistä... Hieman vain alkoi nyt häiritä se, että hän todella on kauhistuttavan laiha... Mutta ihaillaan vaikkapa hänen kasvojaan, ei sitä laihuutta. :)

  VastaaPoista
 4. (Lainkaan tuntematta tapausta tai näkemättä tuota mainosta, kirjoitan kommentin joka tuli mieleen kun luin postauksesi ja edelläni olevat kommentit:)

  Olen lukenut että ihailluilla valokuvamalleilla on järjestään ongelmia joihin tarvitaan terapeuttia. Ulkoinen kauneus ei siis ainakaan tuo automaattisesti mukanaan tervettä minäkuvaa ja onnellisuutta. Siinä taviksille, ja varsinkin teini-ikäisille miettimistä.

  VastaaPoista
 5. Rita - Luulenpa, että jatkuva paine esimerkiksi omasta painosta tai muuten ulkonäöstä on valtava stressi, joka aiheuttaa varmasti monen mielelle järkkymistä. Lisäksi vaatimukset ovat niin kovat, ettei ulkonäöllään rahaa tekevä malli tai näyttelijä, jolle ulkonäkö voi olla työn kannalta olennaisen tärkeä (valitettavasti), voi varmaan koskaan olla tyytyväinen itseensä - tai ainakin vaatii todella kovaa luonnetta pysyä tasapainossa itsensä kanssa, kun joutuu koko ajan keskittymään siihen, ettei rupsahda tms.

  VastaaPoista