torstai 2. heinäkuuta 2009

Rakkausvideo – romantiikkaa vaiko ei?

Rakkauttaan voi sitten julistaa monella tavalla. Mikael Jungnerin vaimolleen tekemä ja YouTubeen laittama rakkausvideo on herättänyt netissä kahdenlaisia näkemyksiä: toiset pitävät Jungneria lapsellisena tai julkisuudenhakuisena, toiset äärimmäisen romanttisena.

Tuo romantiikka on hieman hankala asia. Yleensä kai ainakin naiset toivovat, että mies toisi heidän elämäänsä romantiikkaa. Jungner yritti ja sai haukut niskaansa. On varmasti romanttista, että mies kaipaa vaimoaan ulkomailla viikon erilläänolon aikana niin paljon, että antautuu tekemään tälle rakkausvideon. On varmasti myös totta, ettei Jungnerilla ollut mukanaan kaikkea mahdollista materiaalia, mistä työstää videonsa. Siitä huolimatta täytyy sanoa, että lopputulos on kyllä amatöörimäinen, ikävä kyllä.

Videon kuvat ovat osittain huonolaatuisia ja osittain mauttomia (Apu-lehden kansi, jossa on hymyilevä kuva Maria Jungnerista, mutta jonka otsikko kertoo kärsimyksistä – tämä tosin on aikakauslehdistön, ei Jungnereiden vika) ja mukaan leikatut videopätkät, jotka on kuvattu mahdollisesti kännykällä, ovat osittain niin lyhyitä, ettei niissä olevien ihmisten puheesta saa kunnolla tolkkua.

On myös mielenkiintoista miettiä, miksi Mikael Jungnerin oli laitettava videonsa YouTubeen kaikkien nähtäville. Kyllä hän varmasti tiesi, että häntä silloin syytetään julkisuuden tavoittelusta. Toisaalta itsekin tekee mieli näyttää rakkauttaan julkisilla paikoilla (no, ei ainakaan tähän mennessä vielä YouTubessa), joten miksi sitä ei sallisi julkkiksille.

Mikael Jungnerin rakkausvideo ei siis tehnyt kovin suurta vaikutusta ihan kaikkiin, ei minuunkaan, mutta ajatus on kai tärkein ja romantiikan yrittämisestäkin annetaan pisteitä. Jos mieheni tekisi minulle rakkausvideon, olisin varmasti kyynelissä liikutuksesta, oli se sitten millainen tahansa. Täytyy kyllä kuitenkin todeta, että se olisi toteutukseltaan aivan varmasti moninkertaisesti parempi kuin tämä Jungnereiden video.

3 kommenttia:

  1. Olen taas myöhässä. Video on muutettu yksityiseksi!

    VastaaPoista
  2. Juu, näytti siltä, että videon näkeminen vaatii nyt ainakin sisäänkirjautumisen. Jäi mieheltäkin näkemättä, vaikka yritin kovin hösöttää, että hänen pitäisi tuo video katsoa. Olisin sitten halunnut keskustella nimenomaan tuosta teknisestä toteutuksesta hänen kanssaan...

    VastaaPoista
  3. Minäkin myöhästyin. Itse videostakin kuulin vasta kun se poistettiin.. Kesäisin luen vähemmän iltapäivälehtiä, joten tämäkin 'uutinen' meni vähän ohi..

    VastaaPoista