keskiviikko 22. heinäkuuta 2009

Voi Pyhä Maria!

En koskaan oikein tiedä, miten pitäisi suhtautua, kun näkee uutisen, että Neitsyt Maria on jälleen ilmestynyt ihmisille. On jotenkin outoa nähdä ihmisten päivittelevän, mutta pakko ne uutisjutut on katsoa, jotta voi itse arvioida, näyttääkö ilmestys yhtään tuolta pyhältä naiselta. Tänään sitten katsottiin linnunkakkaa.

Iltalehti esittää netti-tv:ssään filmin, jossa ihmiset näkevät Marian hahmon linnunkakassa, joka on lätsähtänyt autoon. Mieheni sanoi, että kaikki linnunpaskat saavat samanlaisen muodon, kun osuvat kaltevalle pinnalle. Kakassa saatoin nähdä Marian muotoisen hahmon, mutta minulla onkin välillä vilkas mielikuvitus.

Itse pidän tärkeänä kunnioittaa toisten vakaumusta, mutta tässä alkaa hieman ihmetyttää. Tai ainakin on pakko sanoa, että tässä on jotain, mitä en ymmärrä. Kai se Pyhä Maria osaisi paremmin valita – ottaisi vaikka näkinkengän, persikan tai tammenlehden. Naisilla kun on useinkin silmää kauneudelle.

5 kommenttia:

 1. Uskon, että näin toissa keskiviikkona paahtoleivässäni paikallisen kyläjuopon kuvan. Mitähän se merkitsee? Tarvitsenko lasolia?

  VastaaPoista
 2. Pidän tämän blogin koristeellisuudesta.

  VastaaPoista
 3. JD - ovat Itkupillin tekosia nuo koristeellisuudet tämän blogipohjan ja headerin osalta, ja taitaa olla tuo tervetulotoivotuskin. Linkki löytyy blogipohjan vasemmasta yläreunasta.

  VastaaPoista
 4. Jätin sinulle joihinkin "vanhempiin" teksteihisi kommentteja... jos kiinnostuit ihan vastaamaan niin jätä ne vaikka mun blogiin tai tähän alle :D en kuitenkaan muista enää kaivaa niitä uudelleen esiin tuolta pitkältä ja syvältä :D

  VastaaPoista
 5. Olen hirnunut ihan hulluna lukiessani ja katsellessani juttuja, joissa on kerrottu Neitsyt Marian ja Jeesuksen ilmestymisistä milloin minnekin. Viimeisin taitaa olla vessanpytyn kanteen ilmestynyt Jeesus. Ho ho ho hohoooh..
  Huom! En missään nimessä pilkkaa kenenkään uskoa vaikka noille jutuille naurankin!

  VastaaPoista