sunnuntai 13. joulukuuta 2009

No huhhuh, jo toinen tunnustus

Sain Päiviltä, joka pitää The Hangman’s Joke –blogia, Christmas Spirit Award –tunnustuksen. Kiitoksia kovin paljon! Erityisen hauskaa oli, että Päivi oli julkistanut myös perustelut sille, miksi oli antanut tunnustuksen mm. minun blogilleni. Sain palkinnon ”maailman virheiden oikomisesta ja siinä ohessa leffajutuista”. On kiva kuulla, että ihmiset lukevat juttujani mielellään.Itse haluan toivottaa tietenkin kaikille blogini lukijoille ja hyvien blogien pitäjille joulumieltä ja hyvää joulua. Valitsin tunnustuksen saajiksi nyt kuitenkin kaksi hyvin erilaista blogia:

1) Kiin pitämän Bambiraptor-blogin, josta löytyy aina jotain persoonallista näperrettyä ja jossa on aivan ihania Kiin tekemiä piirroksia.
2) Päivin pitämän Päiväkävelyllä-blogin, josta löytyy aina jotain ajateltavaa ja jonka keskusteluun voisin osallistua paljon useammin kuin osallistun.

Tässä tulevat vielä säännöt, jotka liittyvät tunnustukseen. Kovin paljoa ei tällä kertaa vaadita. Pääasia minusta kuitenkin on, että saan kertoa pitäväni blogeistanne, ei niinkään se, jaksatteko tai haluatteko osallistua tunnustusvelvollisuuksiin.

Anna tunnustus kaikille blogeille, joille haluat toivottaa joulumieltä sekä hyvää joulua!

1. Tunnustuksen saaneet saavat laittaa kuvan blogeihinsa.
2. Linkitä blogiin, jolta sait tunnustuksen.
3. Nimeä haluamasi blogit (määrä vapaa), joille haluat tunnustuksen antaa ja linkitä heidät blogiisi.
4. Jätä viesti heidän blogeihinsa, jotta he tietävät nimeämisestä.

2 kommenttia:

  1. auuuwwww! oon tosi otettu! kiitos ja kumarrus!

    VastaaPoista
  2. Olepa hyvä Ofelia, olet tunnustuksesi ansainnut :) Blogisi on mukava ja kirjoitat erittäin hyvin!

    VastaaPoista