sunnuntai 1. tammikuuta 2012

Kuinka varmistaa, ettei mieliala kohoa uudenvuodenaattona

Jos haluat ottaa uuden vuoden vastaanoton seuraavalla kerralla hieman rauhallisemmin, tee kuten minä tällä kertaa:

1) Murra nilkkasi hieman ennen joulua – istut taatusti uudenvuodenaattona sohvalla, et juo alkoholia raskaiden kipulääkkeiden vuoksi etkä pääse muutenkaan riehaantumaan.
2) Pidä huoli, ettet näe raketteja – se on helpompaa, jos asut asunnossa, jossa puut muodostavat rakettien eteen näköesteen.
3) Pyöritä aattona vähintään 6 jaksoa Kylmää rinkiä – Oz ei taatusti esitä yhtään onnellista ihmiskohtaloa eikä siten pääse hilpeyttämään olotilaasi.

Jos tämä ei vielä auta, voit jättää särkylääkkeet pois ja käyttää apuna mielikuvaharjoittelua, jossa keskityt ajattelemaan nilkassasi loppuelämäsi olevaa metallilevyä ja kuutta ruuvia, jotka on upotettu luuhusi porattuihin reikiin. Myös parin päivän päässä olevan tikinpoiston ajattelu auttaa – oikein kutkuttaa ajatella, kuinka Frankenstein-nilkasta napsitaan irti piikkilankaa muistuttavat tikit. … tai sitten ei.

Totta puhuen uudenvuodenaatto ei ollut mitenkään erityisen kurja. Kipsijalka oli pöydällä ja Oz on laatusarja. Mutta kyllä ihan normaali käveleminen... se olisi makeeta.

2 kommenttia:

  1. Ei kiva ei... Onneksi kuitenkin oli laatuviihdettä tarjolla eikä krapulakaan päässyt iskemään :)

    VastaaPoista